Etihad Business Class: Een onvergetelijke reiservaring

October 01, 2024

Reizen met Etihad Business Class staat synoniem voor luxe, comfort en flexibiliteit. Elke stap van uw reis is zorgvuldig ontworpen om u de ultieme ervaring te bieden, van de luchthaven tot aan boord. Of u nu voor zaken reist of voor plezier, Etihad zorgt ervoor dat uw vlucht meer is dan een simpele verplaatsing van punt A naar punt B. Met zeven vluchten per week tussen Brussell en Abu Dhabi's Zayed International Airport, uitgevoerd door de moderne Boeing 787-9 Dreamliner, biedt Etihad een comfortabele en efficiënte verbinding tussen deze twee bestemmingen.

 

Een comfortabele start van uw reis

Uw ervaring begint al voordat u het vliegtuig betreedt. Met de Etihad Chauffeursservice voor passagiers in de VAE wordt u in stijl naar de luchthaven gebracht. Eenmaal aangekomen, wordt u hartelijk ontvangen door een kruier die uw bagage naar de speciale Business Class incheckzone brengt. Vervolgens kunt u ontspannen in een van Etihad’s exclusieve lounges, waar u kunt genieten van internationale gerechten, een drankje aan de bar of een verfrissende douche. Wilt u even tot rust komen? Ontspan in de familiekamer of in de speciale ontspanningsruimte, zodat u volledig opgeladen aan uw vlucht begint.

 

Stijlvol en verfijnd aan boord

Zodra u aan boord stapt, wordt u met open armen verwelkomd met een drankje naar keuze: champagne of een vers sapje. De Business Studios® aan boord zijn ontworpen in samenwerking met de gerenommeerde Giorgio Armani en Armani/Casa, wat zorgt voor een verfijnde en stijlvolle reiservaring. Uw stoel kan worden omgevormd tot een volledig vlak bed, met een traagschuimmatras en luxueus beddengoed van Armani/Casa. Op lange vluchten van meer dan negen uur krijgt u zelfs zachte loungekleding om volledig in te ontspannen. Zelfs op kortere vluchten zorgt Etihad ervoor dat u heerlijk kunt uitrusten met een dekbed en kussen van topkwaliteit.

 

Culinair genieten op elk moment

Het à la carte dineren in Etihad’s Business Class betekent dat u kunt eten wanneer u maar wilt. Of u nu trek heeft in een uitgebreide driegangenmaaltijd of gewoon zin heeft in een lichte snack, de keuze is aan u. De menu's bieden een selectie van traditionele Emirati-gerechten, evenals maaltijden geïnspireerd door uw bestemming. Voor een snelle snack is de beroemde steak sandwich altijd beschikbaar, samen met een scala aan zoete lekkernijen.

 

Onbeperkt entertainment

Wilt u zich tijdens uw vlucht vermaken? Zet uw geluiddempende Bluetooth-hoofdtelefoon op en duik in een wereld van entertainment. Via het E-BOX systeem heeft u toegang tot meer dan duizend uur aan on-demand films, tv-programma’s, muziek, podcasts en radiozenders. En als u een fan bent van games, dan biedt het interactieve aanbod op E-BOX genoeg plezier om u de hele vlucht te vermaken.

 

Altijd verbonden met wifi aan boord

Met de betaalbare wifi-pakketten aan boord kunt u vanaf $9,99 online blijven. Of u nu wilt werken of contact wilt houden met vrienden en familie, u hebt de optie om onbeperkt te surfen. Voor Etihad Guest-leden is er zelfs een gratis chatpakket beschikbaar, zodat u altijd verbonden blijft.