Hertz Gold Plus Rewards

February 02, 2024

Voor de drukbezette zakenreiziger biedt het Hertz Gold Plus Rewards programma een naadloze en efficiënte reiservaring. Met dit programma kun je lange wachtrijen bij de autoverhuurbalie vermijden en direct naar je huurauto gaan, waardoor je kostbare tijd bespaart.

Een lidmaatschap bij Hertz Gold Plus Rewards komt zonder extra kosten en biedt tal van voordelen die het reizen vergemakkelijken en verrijken. Leden kunnen genieten van het gemak van versnelde reserveringen en snellere ophaal- en inleverprocessen, wat ideaal is voor wie snel onderweg moet zijn. Bovendien maakt het programma het mogelijk om punten te verdienen bij elke huur, die ingewisseld kunnen worden voor gratis huurdagen of upgrades, waardoor elke reis net dat beetje extra comfort krijgt.

De voordelen van het Hertz Gold Plus Rewards programma op een rij:

• Geen lidmaatschapskosten
• Wissel punten in voor gratis huurdagen of upgrades
• Verdien premium status naarmate je meer huurt
• Versnelde reserveringen, pick-ups en retouren
• Gratis extra bestuurder voor je echtgeno(o)t(e) of geregistreerde partner Registreren duurt maar een paar minuten en kan via de onderstaande link:

https://www.hertz.nl/rentacar/member/enrollment/skinnyGold/fast

Het programma erkent ook de loyaliteit van haar leden door middel van een premium status voor frequentere huurders, wat leidt tot nog meer voordelen en gemakken. Een bijkomend voordeel is dat leden een gratis extra bestuurder kunnen toevoegen, zoals een echtgenoot of geregistreerde partner, wat de flexibiliteit tijdens reizen verhoogt.

Aanmelden is eenvoudig en snel, en zodra je lid bent, wordt je Gold Plus Rewards nummer een sleutel tot een gestroomlijnde huurervaring. Dit nummer kan worden opgenomen in je klantprofiel bij je Uniglobe kantoor, zodat toekomstige reserveringen automatisch de voordelen van je lidmaatschap weerspiegelen.

Bovendien kan je via je Uniglobe kantoor toegang krijgen tot speciale Hertz-tarieven, die niet alleen voordelig zijn maar ook extra gemoedsrust bieden met inbegrip van uitgebreide verzekering en de optie voor een extra bestuurder (Hertz Business+ tarief).

Dit programma is ontworpen om de reiservaring voor zakenreizigers te optimaliseren, waarbij het gemak van het direct naar je auto kunnen gaan na activatie van het lidmaatschap, en de mogelijkheid om de verhuurbalie te omzeilen, centraal staan. Deze service is beschikbaar op geselecteerde locaties, waardoor reizigers sneller en met minder contact hun weg op kunnen gaan.

 

 

Sla de balie over en ga direct naar de auto*


Ga als lid sneller de weg op en geniet van een minimaal contact. Bij het ophalen ga je direct naar je huurauto. En bij terugkomst kun je gemakkelijk parkeren en je reis vervolgen.

 


*Je kunt de balie overslaan zodra het lidmaatschap is geactiveerd. Je Gold-lidmaatschap wordt geactiveerd na de eerste huur. Alleen beschikbaar op geselecteerde locaties.